Tietoa meistä


Täällä kirjoittelee 33-vuotias länkipohjalainen toteuttamassa unelmaansa.

Olen Koirakoulu Nelivedon perustaja ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Kokemusta eri rotuisista koirista on kertynyt 25 vuoden ajalta niin harrastuspuolelta kuin arjen koiruuksista. Tällä hetkellä kotona on kahden narttukoiran lauma ja niistä nuorimmaisen kanssa harrastan aktiivisesti, päälajina rally-TOKO. Jada 3v. on perro de presa canario ja Lola 11v. perro de presa canario mix. Kuvassa kanssani naureskelee jo edesmennyt koirasusi Riki.

Olen aikaisemmalta ammatiltani matkailupalvelujen tuottaja vaikkakin haave koirakoulusta on pyörinyt mielessä jo teini-ikäisestä asti. On tullut kokeiltua kaikenlaista tarjoilusta remontteihin ja ikkunanpesuihin, aina kuitenkin olen palannut haaveeseeni. Vuosien varrella olen päässyt myös kokeilemaan koirien kanssa työskentelyä huskytarhalla, eläinlääkärin avustajana ja koirakoulussa. 

Kaiken pohja on mielestäni hyvä yhteistyö, koiran kontakti ja halu työskennellä omistajalleen. Etsitään koiraa motivoivat asiat ja lähdetään harjoittelemaan. Oli sitten kyseessä arkinen asia tai harrastus, autan teitä täydestä sydämmestäni! 

Koirakoulun nimi juontuu rakkaudesta koiriin ja vanhoihin maastureihin, joskus törmäsin lauseeseen "Elämä ilman nelivetoa on turhaa." 

Lämpimästi tervetuloa koulutuksiini!

Ida Lahtinen